Leer je eigen voedingsplan maken

Leer in 30 dagen wat gezonde voeding is en hoe jij een voedingsplan kan maken dat bij jou past

Hoe gaat het programma jou helpen?

Leer wat wél gezond is

Het draait niet om individuele producten, het gaat om je hele voedingspatroon. Leer hoe een gezond voedingspatroon eruit ziet en wat de impact daarvan op jouw levensgeluk is. 

Op basis van je persoonlijke leefstijl

Een dieet overnemen van iemand anders werkt niet, hooguit tijdelijk. Voeding is te persoonlijk. Maak je eigen plan dat past binnen jouw voorkeuren en leefstijl. 

Stap voor stap zelf doen

Stap voor stap leer jij zelf je eigen voedingsplan te maken, Voeding is te persoonlijk om het aan anderen over te laten, dus leer het zelf!

Dagelijkse lessen

De content is verdeeld over korte lessen in '30 dagen' zodat het in jouw drukke schema past

7 dagen niet goed geld terug garantie

Start nu, volg de eerste week alle lessen en niet tevreden? Zonder pardon je geld terug

Eindelijk zelf in controle!

Tientallen Hawesome klanten gingen je voor en leerde zelf hun eigen voedingsplan maken. Wordt één van ons!

IK WIL MIJN EIGEN PLAN MAKEN

""Bewustwording van je eigen gedrag in combinatie met theorie over energie berekening en kennis van voeding! Dit is waardevol omdat je bewuster wordt om je doel WEL te behalen!""

Pascale
Proces Support Manager @ Bulsink International

Waarom zelf je voedingsschema maken?

Er wordt teveel geroepen over voeding wat voor verwarring zorgt, je voeding is te persoonlijk en te belangrijk dus zorg dat je het zelf onder controle hebt!

Wist je dat 40% van de long- darm- en borstkanker voorkomen kan worden door een gezonde leefstijl? Dat niet alleen maar je voeding en leefstijl is van grote invloed op je carrière, levensgeluk en je energie! Dus zorg dat je weet wat gezond is. 

Maar al te vaak zie en horen we mensen die weer op een dieet gaan. Een dieet van iemand anders. Dit is gedoemd te mislukken omdat je voeding te persoonlijk is. Jij bent uniek en jouw leefstijl is uniek. Daar past geen voedingsplan van iemand anders bij. 

Er wordt ontzettend veel verwarring gezaaid over voeding. Met name door mensen/bedrijven die eigenbelang hebben bij het verkopen van een bepaald product. De waarheid is dat we grotendeels wel weten hoe een gezond voedingspatroon eruit ziet, ja er zijn wat discussie punten maar die vallen reuze mee. Leer wat meer over voeding dan heb je (bijna) geen last meer van al die verwarring zaaiers. 

"An investment in knowledge pays the best interest"

Benjamin Franklin
(Founding Father Verenigde Staten)

WIL JIJ DIRECT JE VOEDINGSPLAN LEREN MAKEN?

Jouw voeding is te belangrijk, leer wat werkt aangevuld met gedragsverandering technieken om het ook echt te doen.

Nu van €55 voor:

€45

14 dagen geld terug garantie

Leer hoe een gezond voedingspatroon eruit ziet
***
Leer stap voor stap je eigen persoonlijke voedingsplan bouwen
***
Leer gedragsverandering technieken om het DOEN makkelijker te maken
 
START DIRECT

Je gezondheid is van mega impact op jouw levensgeluk

Leer je eigen voedingsplan maken, want voeding is belangrijk en voeding is persoonlijk. Laat het niet over aan iemand anders.

Veelgestelde vragen:

Andere vragen? Twijfel niet en email naar [email protected]

Iedere les bevat een training (video van 10-15 minuten) en een bijbehorende opdracht. De cursus is zo opgezet dat jij hem als drukke professional goed kan volgen

Nee je betaald eenmalig de prijs voor de cursus, wanneer jij niet tevreden bent stuur je binnen 14 dagen een email naar [email protected] en krijg jij je geld terug

Ik geloof in 'incremental learning'. In kleine blokken leren, een stuk theorie en dan een opdracht omdat in de praktijk te brengen. Ga je zelf maar na hoeveel je onthield na een les van 1 uur op school. Meestal vergeten we het meeste. Daarom bestaan al deze trainingen uit een video van 10-15 minuten en een opdracht waar je direct mee aan de slag kan. In totaal ben je dus ongeveer 2 uur per week kwijt. 

Je krijgt direct na aanmelden inloggegevens van het cursusportaal toegestuurd. Op het cursusportaal kan jij direct starten en al je lessen volgen. 

We kunnen alles complex maken en dat is wat experts je ook altijd zullen vertellen. Want als het niet complex is kunnen ze er niet veel geld voor vragen. Ja als jij voedingswetenschapper wilt worden dan zal je een complexe studie moeten doen, alleen om te weten wat gezonde voeding voor jou is, is dat absoluut niet nodig. 

1 malig tijdens deze cursus zal jij je inderdaad even moeten verdiepen. Wanneer jij echter weet wat gezond is en hoe gezonde voeding er voor jou uit ziet kost het je nog nauwelijks tijd. 

Jaren heb ik gezocht naar een model dat ons kan helpen om ons leven in balans te houden en onze tijd goed te verdelen tussen onze gezondheid, carrière, financiën, relaties etc.

Al snel vond ik het levenswiel van Tony Robbins, het inclusive model, de 10 levensgebieden van Brendon Burchard en nog een aantal meer. 

Deze heb ik gecombineerd tot 1 model dat volgens mij volledig is met 12 levensgebieden, opgesplitst in 3 categorieën: Te weten:

Categorie growth:
Health & Fitness, Spiritual, Intelectual en Skills

Categorie experiences:
Love relation, wealth, adventures en social

Categorie contribution:
Career, community, parenting en creativity

MAAK KENNIS MET DENNIS

Dennis Loots Msc
Auteur van Stop met Stilstaan, Start met leven

Hallo! Ik ben Dennis en zal direct met de deur in huis vallen: IK BEN GEEN VOEDINGSEXPERT

Wat ben ik dan wel? Ik ben een drukke professional net als jij. Sinds mijn pubertijd (en ik denk daarvoor al) wordt ik gedreven door een bepaalde honger om veel uit het leven te halen. Ik wilde fit zijn, vrij zijn, een succesvolle carrière, leuke vrienden en een geweldige vrouw. Ik wilde het allemaal, allemaal tegelijkertijd en allemaal heel snel.

In mijn reis heb ik tientallen niet succesvolle afvalpogingen gedaan, diverse malen geld verloren door te beleggen en tientallen geflopte producten gecreëerd. Gelukkig heb ik na al dat falen wel een aantal dingen geleerd die wél werken.

De belangrijkste vaardigheden die ik eigen gemaakt heb, deel ik via Hawesome nu met jou, zodat jij geen tientallen boeken en cursussen hoeft te doen om dezelfde resultaten te behalen.

In dit geval vertel ik hoe jij zelf je eigen voedingsplan kan maken. Want jouw voeidng is super belangrijk en super persoonlijk. Ik zei net al, ik heb tientallen niet succesvolle afvalpogingen gedaan omdat ik voeding van andere mensen wilde kopiëren. Dat werkt niet, toen ik zelf leerde wat gezonde voeding was, is mijn leven verandert. Dat wil ik voor jou ook. 

START NU EN MAAK JE EIGEN VOEDINGSPLAN
Close

75% Complete

Ontvang 4 gratis trainingen

Geen spam beloofd!