WIE IS DENNIS?

Met bewezen technieken groeien naar de beste versie van jezelf

Wie ben ik?

 

WAAROM HAWESOME?

 

Persoonlijke ontwikkeling heeft mij geholpen om blijvend gewicht te verliezen en altijd meer energie te ervaren. -> Health

Door mezelf verder te ontwikkelen heb ik meer successen kunnen behalen op het gebied van mijn financiën. -> Wealth

Verder groeien heeft mij sterkere banden met mijn familie en vrienden gebracht wat me meer geluk heeft opgeleverd -> Social

Altijd meer energie, succes en geluk wil ik ook voor jouw en daar is mijn missie uit ontstaan. -> Mission

Deze 4 woorden bevatten de medeklinkers van het woord HaWeSoMe wat ook nog eens staat voor de overtreffende trap van Awesome. En dat is wat ik voor ons allemaal wil een Hawesome leven. 

Meer weten over de Hawesome producten

"Het coachprogramma heeft mij geholpen om alle levensgebieden terug in balans te brengen. Je wordt soms met de neus op de feiten gedrukt, dit helpt om verder te komen, de juiste prioriteiten te stellen en om daad bij woord te voegen. Een top programma waarvan ik alle leerpunten nog vaak zal gebruiken in de toekomst aangezien ze toepasbaar zijn in 100 en 1 situaties."

Britt Vossen
Professional DLL International BV
WIL JIJ EEN VOORPROEFJE VAN DE HAWESOME5 METHODE©?

Test gratis waar jij staat op de 12 levensgebieden en ontvang een 3 daagse training waarin ik je uitleg hoe jij met deze 0-meting aan de slag kunt.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.