COACHING?

De allersnelste manier om te groeien naar de beste versie van jezelf

Wat is hawesome coaching?

Wat onderscheidt Hawesome coaching van de rest?

 

"Het coachprogramma heeft mij geholpen om alle levensgebieden terug in balans te brengen. Je wordt soms met de neus op de feiten gedrukt, dit helpt om verder te komen, de juiste prioriteiten te stellen en om daad bij woord te voegen. Een top programma waarvan ik alle leerpunten nog vaak zal gebruiken in de toekomst aangezien ze toepasbaar zijn in 100 en 1 situaties."

Britt Vossen
Profesional @ DLL International

De Hawesome methode

Door coaching te combineren met bewezen technieken op ALLE levensgebieden ga jij 3-5x sneller resultaat behalen dan met alleen coaching of alleen bewezen kennis.

waarom coaching?

Simpel: om jezelf sneller te kunnen ontwikkelen en sneller resultaat te behalen zodat jij door kan stromen naar dat volgende level. Concreet biedt ik je:

Als coach help ik jou om duidelijkheid te verschaffen. Duidelijkheid over wat je nu echt belangrijk vindt. Waar je heen wilt en wat echt belangrijk is voor je. Soms denken we dat we dit zelf zouden moeten vinden. Niets is minder waar. Jezelf duidelijkheid verschaffen gaat je simpelweg niet lukken. Ik zorg ervoor dat je duidelijk moet worden over wat je wilt en hoe je dat wilt. 

Als coach hou ik jou verantwoordelijk. Niet alleen voor wat we afspreken maar ook voor je eigen ontwikkeling. We gaan samenwerken aan jouw ontwikkeling. Ik zal 110% inzet geven om jou vooruit te helpen en dat eis ik ook van jou. 

Als jij een high performer bent of wilt zijn dan herken je vast dat je omgeving je niet voldoende uitdaagt. Ze remmen ons in onze ontwikkeling in de uitdaging die we aangaan. Bij mij ga je het tegenovergestelde merken. Ik ga je uitdagen om buiten je comfort zone te komen en jezelf sneller te ontwikkelen dan ooit.

Als coach ben ik je grootste fan (muv je moeder waarschijnlijk). We vieren succes. Daar waar jou omgeving niet begrijpt waarom iets voor jou belangrijk is moedig ik je de hele weg aan en vieren we succes samen. Kleine stappen en grote. 

Wil jij naar het volgende level?

Plan een strategie gesprek. Ik help je altijd verder.

Samenwerken?

Medewerkers van deze bedrijven gingen jou voor:

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.